برای آگاهی از این امر که شیر تنظیم کننده فشار چگونه عمل میکند باید با ماهیت شیر تنظیم کننده فشار آشنا شوید. شیر تنظیم کننده فشار می تواند به خوبی وظیفه ی کنترل سیال را بر عهده بگیرد. و نقش بسیار مهمی در سیستم لوله کشی ایفا می کند.
این شیر ها در برابر دما های مختلف و تغییرات آب و هوایی کاملا مقاوم هستند. و از دوام و طول عمر بالایی برخوردار می باشند.
اگر بخواهیم به مهم ترین عملکرد های شیر تنظیم کننده فشار بپردازیم. باید بگوییم که میتواند راه اندازی، توقف و هدایت جریان را برعهده بگیرد. علاوه بر این، برای تنظیم، کنترل و کاهش جریان نیز مناسب است. از برگشت جریان جلوگیری می کند. فشار را کم و یا تنظیم می کند و …
تمامی این عوامل و موارد ذکر شده نشان می دهند که این محصول تا چه اندازه کاربردی می باشد. و نقش بسیار زیادی در سیستم لوله کشی ایفا می کند.
شیر کنترل فشار در مدار های هیدرولیکی و پنوماتیکی قرار می گیرد. و فشاری که به سیستم وارد می شود را به خوبی کنترل و مدیریت می کند.
عملکرد انواع این شیر ها نیز به سه حالت تعیین محدودیت و کاهش فشار ختم می شود. علاوه بر این، این گونه از شیر ها از خرابی سیستم در برابر تغییرات از پیش تعیین نشده ی فشار نیز جلوگیری می کنند. که یک قابلیت بسیار مهم به حساب می آید.
قبل از آگاهی از این مسئله که شیر تنظیم کننده فشار چگونه عمل می کند ؟ خوب است که از شرایط خرید این شیرها نیز آگاه شوید. تا بتوانید خریدی آگاهانه و کاملا صحیح را در این زمینه به انجام برسانید.
مهم ترین چیزی که در هنگام خرید این نوع از محصولات باید به آنها توجه کنید این است که در نظر بگیرید سیال مورد نظر شما مایع، بخار و یا گاز است.
و آیا این سیال خاصیت خوردگی یا نه! و یا این که تا چه اندازه در برابر فشار و درجه ی بالای حرارت مقاوم هستند. مواد اولیه ی به کار برده شده در ساخت آن ها چه چیزی می باشد. و موارد این چنینی که باید مورد بررسی قرار بگیرند.
بررسی و آگاهی از این موارد موجب می شود که یک خرید کاملا موفقیت آمیز را در زمینه ی خرید شیر تنظیم کننده فشار داشته باشید. و بتوانید تا سالیان طولانی از این محصول استفاده کنید بدون اینکه هیچ آسیبی ببیند.
نحوه عملکرد شیر تنظیم کننده فشار بدین گونه است که در حالت عادی نیروی خطی فنر پاپ را به نشیمنگاه متصل می کند. و در طرف دیگر نیروی سیال پاپ اعمال می شود. در نتیجه با افزایش فشار سیال تا حدی که بر نیروی فنر غلبه می کند، پاپت از جایی که در آن قرار دارد شروع به حرکت می کند. و در نهایت فنر را جمع خواهد کرد.
بدین ترتیب مسیر پمپ مخزن باز می شود و سیال نیز به مخزن تخلیه می شود. و وارد مسیر قرار می گیرد.
شیر تنظیم کننده ی فشار به علت خطی بودن نیروی فنر، باز شدن مسیر سیال به مخزن آنی و لحظه ای نمی باشد. و به صورت تدریجی و آرام آرام اتفاق می افتد.
به همین علت در این نوع شیرها منطقه ای به نام pressure override پدید می آید که یک منطقه بین شروع اعمال فشار و فشار شکست فنر می باشد.
اینکه شیر تنظیم کننده فشار چگونه عمل می کند ، ارتباط مستقیم به جنس بدنه ی آن محصول نیز دارد.
کنترل کننده و تنظیم کننده فشار در جنس های مختلف از فلز های متنوعی مانند چدن، آلیاژ برنج، فولاد، استیل و غیره تولید می شوند.
به طوری که ما شاهد شیر های مختلف با جنس های متنوع در بازار هستیم. هر کدام از این جنس ها نیز کاربرد خاص خود را ارائه می دهند و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
البته که تمامی آن ها مقاومت و استحکام بالایی دارند. و محصولاتی با کیفیت به حساب میآیند. اما باید بگوییم که در این میان، شیر های چدنی و برنجی از کیفیت به مراتب بالاتری برخوردار هستند. و به همین منظور از دوام و طول عمر بیشتری نیز برخوردارند. و تا سالیان طولانی به راحتی قابل استفاده می باشند.
در میان انواع مختلف شیر تنظیم کننده فشار برخی از این شیرها کاربرد بسیار بیشتری نسبت به دیگر موارد دارند.
برای مثال شیر تخلیه فشار جزو یکی از پرکاربردترین انواع شیرهای فشار به حساب می آید. که از آن به عنوان شیر آن لودینگ هم یاد می شود. که شباهت بسیار زیادی به شیر اطمینان فشار دارد. و در حالت عادی بسته است ولی بعد از باز شدن باعث می شود که جریان سیال به مخزن بازگردد.
تفاوت های مهمی که شیر تخلیه ی فشار و شیر اطمینان فشار با هم دارند. این است که این دو شیر در محل اندازه گیری فشار سیستم با هم متفاوت هستند.
مهم ترین کاربرد شیر تخلیه فشار، استفاده از آن در سیستم هایی است که جریان کم و زیاد سیال به صورت همزمان وجود دارد.
برای مثال اگر یک فرآیندی در بخشی از مسیر نیازمند حرکت آهسته ی سیال و در بخش دیگر نیازمند حرکت سریع سیال باشد، می توانید از شیر تخلیه ی فشار استفاده کنید.
شیر کاهنده ی فشار یا همان شیر فشار شکن نیز جزو شیر های پر کاربرد در زمینه ی شیر تنظیم کننده فشار به حساب می آید.
وظیفه ی این شیر محدود کردن و کاهش فشار در بخشی از سیستم لوله کشی می باشد. این شیر تنها شیری است که در حالت نرمال کاملاً باز است. و در حالتی که قصد کاهش فشار را دارید و میخواهید آن را فعال کنید، باید بسته شود.
سایت ما بهترین و مناسب ترین مرجع برای خرید انواع شیر تنظیم کننده فشار و فروش شیرآلات به حساب می آید. که این محصولات را در کیفیتی اورجینال و قیمتی مناسب برای شما عرضه می کند.
نصب ایزوگام روی ایزوگام معمولاً در مواقعی اتفاق می افتد که ایزوگام قدیمی خراب شده باشد. یا بر اثر عواملی مانند تغییرات دما، بارش باران و اتفاقات ناگوار دچار فرسودگی شود و در چنین شرایطی معمولاً لایه ی ایزوگام دچار آسیب می شود و نمی تواند کارکرد درستی داشته باشد. و مانع از نفوذ رطوبت نخواهد شد. و در چنین شرایطی باید تعمیرات لازم انجام شود که این تعمیرات شامل نصب ایزوگام روی ایزوگام میباشد.
نصب لایه ی جدید روی لایه های فرسوده ی ایزوگام بسیار کار مفیدی خواهد بود. زیرا می تواند تمام ضعف ها را به خوبی پوشش دهد. در واقع باید در چین مرحلهای لایه های قبلی تمیز شوند و بعد از اینکه زیرسازی استاندارد انجام شد، لایه های جدید ایزوگام مجددا نصب شوند. برای انجام این کار باید از افراد بسیار ماهر و مجرب بهره ببرید تا بتوانند این کار را به شکل درست انجام دهند و روند نصب ایزوگام را با موفقیت پشت سر بگذارند. چون کار ظریفی است و نیازمند تخصص و مهارت کافی می باشد.
چسباندن و یا نصب ایزوگام جدید روی لایه های آسیب دیده و قدیمی ایزوگام باید با دقت و مهارت کافی انجام شود. تا عملکرد درستی داشته باشد. اگر بخواهیم به مراحل انجام این کار به ترتیب اشاره بکنیم باید موارد زیر را در نظر داشته باشیم.
وقتی که ایزوگام در معرض هوای آزاد قرار دارد، طبیعی است که گرد و خاک و ذرات آلوده روی آن انباشته شوند. و وقتی که فرد نصاب قصد دارد که لایه های جدید را نصب کند، باید تمام این گرد و غبار ها را تمیز کند. زیرا وجود آلودگی و گرد و غبار باعث می شود که لایه های جدید به خوبی چسبانده نشوند.
معمولاً باید عایق های قدیمی را با آب و جارو به خوبی بشویید و تمیز کنید. تا خاک ها از روی سطوح و روزنه ها زدوده شوند و هر گونه از موادی که مانع از تماس مستقیم ایزوگام جدید روی ایزوگام قدیمی می شوند باید از بین بروند.
در مرحله ی بعدی در مسئله ی نصب ایزوگام روی ایزوگام، باید لایه هایی که کامل فرسوده شده اند و به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند را جدا کنید. چون همانطور که می دانید عمر مفید هر ایزوگامی تقریباً ده سال است و بعد از آن نیاز به بازسازی دارد. می توان از برخی از این لایه ها که سالم هستند به عنوان زیرساز جدید استفاده کرد. اما لایه های فرسوده بلا استفاده می باشند و باید بعد از شناسایی کاملاً جدا شوند.
در مرحله ی سوم باید تمامی فرو رفتگی ها و ترک ها پر شود و نصاب باید هرگونه ترک و فرورفتگی که روی سطح وجود دارد را شناسایی کرده و آن ها را پر کند. و معمولاً برای پر کردن این فرو رفتگی ها از قیر استفاده می شود که یک زیرسازی کاملاً مسطح و یکدست پدید بیاید.
این مرحله که مهمترین مرحله در انجام فرایند نصب ایزوگام روی ایزوگام می باشد، باید با دقت کافی انجام شود. و لایه های جدید از روی لایه های قبلی و سطح قیر پاشی شده نصب می شوند. که انجام این کار باید و تخصص کافی انجام شود تا ایزوگام ها بعد از چسبانده شدن دچار مشکل نشوند و تا سالیان سال کارایی لازم را داشته باشند.
بعد از این که لایه های جدیدی ایزوگام را نصب کردید و نیمی از راه عملیات نصب ایزوگام روی ایزوگام را انجام دادید، باید برآمدگی هایی که روی سطح اجرا شده وجود دارند را بررسی کنید. تا هیچ برآمدگی وجود نداشته باشد. اگر ایزوگام قبلی به درستی نصب نشده باشد، احتمال این اتفاق وجود دارد که برآمدگی روی سطح پدید بیاید اما اگر شما تمام این فرآیند را به درستی انجام دهید و ایزوگام های قدیمی نیز به درستی نصب شوند، هرگز برآمدگی پدید نخواهد آمد.
اگر بعد از بررسی متوجه برآمدگی یا باد کردگی روی سطح ایزوگام شدید، باید آن ها را با کاتر از بین ببرید. این برآمدگی ها باید به صورت ضربدری برش داده شوند و سپس با نفوذ حرارت زیاد لایه هایی که باز شدند دوباره به هم چسبانده خواهند شد و سطحی صاف پدید می آید. پس از آن باید سطح را به خوبی شستشو دهید تا آلودگی ها و مواد اضافی روی ان از بین بروند و سطحی کاملا تمیز داشته باشید.
بعد از اینکه تمام مواد اضافی روی سطح را از بین بردید و باد کردگی ها را نیز با کاتر محو کردید، باید سطح مورد نظر را کاملا خشک کنید تا وجود رطوبت و آب مانع از ادامه کار نشود و سطح عایق شما کاملا تمیز و عاری از مواد اضافی باشد.
بسیاری از افراد با خراب شدن سطح ایزوگام های قدیمی اقدام به جداسازی کل لایه ی ایزوگام می کنند و مجدداً لایه های جدید و نو را نصب می کنند. که این کار ممکن است هزینه های گزاف و بسیار زیادی به بار بیاورد. پیشنهاد ما به شما نصب ایزوگام روی ایزوگام می باشد. زیرا این کار که باعث می شود لایه های قدیمی نیز کارایی خود را داشته باشند. و لایه های جدید را روی لایه های فرسوده می چسباند و باعث می شود که هزینه ی کم تری را متحمل شوید.
اما در این امر باید دقت داشته باشید که همواره از ایزوگام های بسیار مرغوب و با کیفیت استفاده کنید تا دچار فرسودگی و خوردگی نشود و دوام بسیار زیاد نیز داشته باشند. تا بتوانید سالیان طولانی از آنها استفاده داشته باشید.
شرکت و خدمات مختلفی هستند که انجام این کار را به بهترین نحو انجام می دهند. و شما باید از افراد ماهر در این زمینه و شرکت هایی که افراد ماهر را به خدمت گرفته اند بهره ببرید. تا بتوانید با کمک این افراد، نصب ایزوگام روی ایزوگام را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
سایت ایزوگام به همراه تیم ماهری که دارد در زمینه ی نصب ایزوگام در فرشته ، نصب ایزوگام در قیطریه ، نصب ایزوگام در ولنجک ، نصب ایزوگام در دنیاوران ، نصب ایزوگام در سعادت آباد ، نصب ایزوگام در شمال تهران را انجام می دهد.
آموزش نصب ایزوگام جزو مواردی است که یادگیری آن می تواند کمک زیادی به شما در انجام این کار کند. و موجب می شود که بتوانید یک حرفه ی جدید و پرکاربرد را بیاموزید.
همانطور که میدانید نصب ایزوگام روی دیوارهای ساختمان معمولاً برای پیشگیری از رطوبت انجام می شود و علاوه بر این، نصب صحیح ایزوگام سبب زیبا شدن جلوه ی آن دیوار یا سطح نیز خواهد شد. البته باید بهترین ایزوگام ها برای این کار انتخاب شود و از افراد مجرب و ماهر نیز برای انجام فرایند نصب ایزوگام باید کمک گرفته شود.
معمولاً ایزوگام های دیوار را به دو روش با داربست و بدون داربست انجام می دهند. که هر کدام از این روش ها ویژگی ها و مزیت ها و معایب خاص خودشان را دارند.
مهم ترین نکته ای که قبل از یادگیری آموزش نصب ایزوگام باید به آن واقف باشید این است که باید ایزوگامی که نصب می کنید، توانایی این را داشته باشد تا مدت های زیاد و طی سالیان طولانی دوام بیاورد و دچار خرابی نشود. که البته این موضوع ارتباط مستقیم به جنس ایزوگام انتخابی شما نیز خواهد داشت. اما اگر تخصص کافی در این زمینه نداشته باشید ممکن است که فرایند نصب با مشکل مواجه شود و کارایی لازم را از خود ارائه ندهد. هرچقدر که عملیات نصب ایزوگام خوب و بدون مشکل انجام شود، آن ایزوگام دوام بیشتری نیز خواهد داشت.
انجام حرفه ای ابزار خاص خود را می طلبد ایزوگام نیز نیازمند ابزار مختلفی می باشد که هر کدام از این ابزارها کاربرد خاص خود را ارائه می دهند و موجب عملکرد بهتر فرد نصاب خواهد شد پس باید توجه داشته باشید که در هنگام آموزش نصب ایزوگام این ابزارها را با دقت بشناسید و از نقش هر یک آگاه شوید معمولاً مهمترین لوازم که برای نصب ایزوگام از آنها استفاده می کنند عبارتند از گاز مایع (کپسول)، شعله اکران کن که به صورت تک شعله و چند شعله وجود دارد، کمچه و ماله، تیغ موکت بری، فندک جرقه ای، دستکش نسوز، تیغه ی لاستیکی دسته دار، جارو و کفش کف صاف.
تمامی لوازم ذکر شده کارایی مناسبی از خود ارائه می دهند و در مجموع موجب می شوند که بتوانید ایزوگام را به بهترین شکل نصب کنید. فراموش نکنید که فقدان و کمبود هر یک از این اقلام می تواند فرآیند نصب را با مشکل مواجه کند. پس به همراه داشتن تمامی ابزار آلات مورد نیاز در هنگام نصب ایزوگام جزو نکات مهم و کلیدی می باشد.
اکنون که در حال یادگیری آموزش نصب ایزوگام هستید باید نکات مهم قبل از نصب ایزوگام را نیز بدانید و بتوانید با آگاهی کامل وارد این حرفه شوید.
قبل از هر چیزی شما باید در مرحله ی ابتدایی مطمئن شوید که کار های زیر سازی و شیب بندی محل نصب ایزوگام از قبل انجام شده باشد. بهتر است که این زیرسازی از بتن و سیمان تشکیل شده باشد. چون اگر شما ایزوگام را روی زیر ساز هایی مانند بتن و سیمان نصب کنید ایزوگام دوام و کارایی بهتری از خود ارائه می دهد.
نکته ی بعدی این است که هرگز نباید در زمان بارندگی و یا مرطوب بودن سطوحی مانند پشت بام یا دیوار، اقدام به نصب ایزوگام کنید. چون در این صورت فرایند نصب با موفقیت انجام نمی شود و ممکن است که دچار مشکل شوید.
نکته ی سوم که مهم ترین نکته نیز هست، این است که در شرایط سرما و یخبندان هرگز نباید نصب ایزوگام انجام شود. زیرا شکلگیری لایه به صورت کامل انجام نمی شود و با کاهش خاصیت الاستیکی ممکن است که لایه ها ترک بردارند و ظاهر زیبا و سالم خود را از دست بدهند.
سعی کنید روی سطوحی که قرار است عایق بندی شوند را به صورت کامل تمیز کنید و کامل آن ها را خشک کنید. تا هیچ گونه خزه، غبار، نفت و آلودگی های دیگر روی آن ها وجود نداشته باشد. تا لایه های ایزوگام به خوبی روی سطوح نصب شوند. اکثر افرادی که به یادگیری آموزش نصب ایزوگام می پردازند ممکن است که به این جزئیات توجه نکنند اما دقت و توجه به همین جزئیات است که فرآیند نصب ایزوگام را بهتر می کند.
اگر بخواهیم مراحل نصب ایزوگام را به ترتیب برای شما شرح دهیم باید به موارد زیر اشاره کنیم.
توجه کنید که رول های ایزوگام همگی ده متری هستند و بعد از اینکه باز شوند باید به طور مساوی از دو طرف جمع شوند و از نقطه وسط شروع به حرارت و نصب کنید وقتی که پلاستیک کشیده شده روی ایزوگام وجود داشته باشد برای حرارت دادن باید آن پلاستیک را جدا کنید.
آخرین مرحله جوشکاری و همپوشی عایق می باشد. که باید با دقت فراوان و شعله ی کم انجام شود. در این مرحله از آموزش نصب ایزوگام باید نکات ایمنی به صورت کامل رعایت شود تا هیچ مشکلی برای فرد نصاب ایزوگام به وجود نیاید.
سایت ایزوگام به همراه تیم ماهری که دارد در زمینه ی نصب ایزوگام در فرشته ، نصب ایزوگام در قیطریه ، نصب ایزوگام در ولنجک ، نصب ایزوگام در دنیاوران ، نصب ایزوگام در سعادت آباد ، نصب ایزوگام در شمال تهران را انجام می دهد.
هیتر المنت ساید بای ساید یک قسمت مهم در یخچال بوده که همراه اپراتور برای مانع از یخ زدگی و برفک زدایی قرار گرفته است. اگر این قطعه خراب شود در یخچال برفک در یخچال مشاهده خواهد شد، و باید تعمیر شود. این مورد بیشتر در یخچال های قدیمی تر دیده خواهد شد.
در یخچال های جدید یا همان ساید بای ساید این مشکل برطرف شده است و برفک های داخل یخچال فریزر توسط هیتر المنت بخار شده و دیگر با کمک هیتر المنت یخ زدگی و برفک در یخچال ساید بای ساید به وجود نخواهد آمد.
برای اطلاغات بیشتر درباره تعمیر یخچال ساید بای ساید کلیک کنید.
ممکن است هیتر المنت بعد از مدتی آسیب ببیند اما پس از مدت طولانی ممکن است این مشکل برای همه یخچال ها به وجود بیاید.
هیتر المنت یخچال از آن دسته از قطعاتی است که در حالت عادی عمر بسیار طولانی دارند ولی بسیاری از کارها وجود دارد که باعث خراب شدن این قطعه می شوند.
یکی از دلایلی که سبب خرابی این قطعه در یخچال می شود باز ماندن درب یخچال در مدت زمان طولانی است و همچنین نشتی گاز از دستگاه می باشد و به این صورت است که هیتر المنت یخچال آسیب می بیند و باید برای تعمیر کردن آن اقدام کرد.
اگر درب یخچال به مدت طولانی باز بماند سرمای آن از داخل بیرون رفته و برای همین دستگاه تلاش می کند تا فضای سرمایشی داخل یخچال را تامین کند. و همین مورد باعث میشود که کارکرد و مصرف انرژی یخچال بیشتر شود.
اگر هیتر المنت یخچال برای برفک زدایی بیش از اندازه کار کند باعث سوختن آن میشود.
هیتر المنت یخچال یک قسمتی است که باید در مجاورت آب باشد و اگر بدون آب کار کند المنت خراب خواهد شد.
هیتر المنت ساید بای ساید با توجه به برند و مدل های یخچال ساید بای ساید فرق دارد . هنگام خرید هیتر المنت جدید باید توجه نمود ، که انواع هیتر المنت یخچال ساید بای ساید با یکدیگر متفاوت هستند.
بعد از خرید کردن این قطعه باید با استفاده از یک مولتی متر از سالم بودن این قطعه تا مطمئن شد. برای اینکه تست سلامت این قطعه از یخچال را انجام دهیم. باید ابتدا دو سر سیم برق ورودی مولتی متر را متصل کرد تا مقاومت آن مورد سنجش قرار بگیرد.
زمانی که هیتر المنت سالم باشد، میزان مقاومت نشان داده شده روی ۱۵۰ اهم بوده، و اگر خراب باشد عدد بر روی ۶۰۰ ثابت خواهد ماند. باید دانست در حالت استاندارد هیتر المنت یخچال باید بین عدد ۱۰۰ تا ۵۰۰ باشد.
هنگامی که با علائم زیر رو به رو می شویم باید برای تعویض و تعمیر هیتر المنت یخچال ساید بای ساید در سریع ترین زمان ممکن اقدام کرد. و باید توجه داشت که اگر هیچ تجربه ای در زمینه تعمیر یخچال وجود ندارد بهتر است برای انجام این کار از تعمیرکاران متخصص کمک گرفته شود.
– گرم و سرد شدن ناگهانی بیش از حد یخچال ساید بای ساید.
– به وجود آمدن برفک در یخچال ساید بای ساید
– نشتی آب از زیر یخچال ساید بای ساید – کم شدن سرمای یخچال ساید بای ساید
از علائم خرابی هیتر المنت بیش از اندازه سرد شدن یخچال می باشد، هیتر المنت به یخچال کمک کرده تا یخچال برفک نزند هنگامی که این قطعه خراب میشود در خنک سازی یخچال اختلال پیش خواهد آمد.
بهتر است که بدانیم که گرم و داغ بودن پشت یخچال یکی از علائم خرابی هیتر المنت یخچال بوده و بهتر است برای تعمیر کردن آن اقدام نماییم.
خنک نکردن یخچال هم یکی دیگر از خرابی های المنت است زمانی که یخچال به خوبی خنک نمی کند، بر روی مواد غذاهای یخچال هم تاثیر میگذارد. بهتر است در این زمان از یک متخصص با تجربه در این زمینه کمک گرفته شود.
با ورود هوای گرم به داخل یخچال و خروج سرما باعث ایجاد برفک در فریزر خواهد شد. هنگامی که به هر دلیلی درب فریزر باز می شود به روند برفک زایی کمک خواهد شد.
اگر به یخچال و فریزر های قدیمی دقت کرده باشیم با این صحنه به صورت متناوب روبرو شدهایم، اما بعد از گذشت مدتی برفک زیادی در سطح کشوهای فریزر پر میشد، ایجاد برفک دردسرهای زیادی داشت. چرا که باعث میشد طعم مواد غذایی عوض شود.
همچنین حجم زیادی از فریزر توسط برفک اشغال میشد. پس همچنین سرمای فریزر کم شده و جریان هوا در داخل فریزر صورت نمیگرفت و مصرف برق هم بالاتر می رفت. تمام این موارد باعث شد که ، یخچال را از برق کشیده و به صورت دستی برفک ها تمیز شوند.
اما امروزه با سیستمهای که در یخچال و فریزر های ساید بای ساید نصب شدهاند عمل برفک زدایی به صورت خودکار انجام خواهد شد.
هیتر المنت یک عنصر گرمایشی است که از طریق آن مراحل گرم شدن انرژی الکتریکی به گرما تبدیل می شود. و در مواقعی که دمای فریزر بیش از اندازه بالا می رود محفظه تبرد توسط المنت به طور مصنوعی گرم شده و از عمل یخ زدگی جلوگیری می شود.